Open menu

NUVO Verzekeringsdienst

Wij helpen u graag!
Vragen of meer informatie? Bel 010 - 288 44 55

Als ondernemer wilt u focussen op wat voor u het belangrijkst is; het ondernemen zelf. Tegenwoordig wordt verwacht dat u naast ondernemen, ook verstand heeft van de verschillende risico’s die er voor uw bedrijf en voor uw medewerkers spelen. Stelt u zich eens voor dat er een schade op de werkvloer wordt veroorzaakt. Wie is hiervoor verantwoordelijk en wie draait er op voor de kosten? Met het Zekerheidspakket van NUVO Verzekeringsdienst hoeft u zich geen zorgen meer te maken over dit soort vragen. Het Zekerheidspakket zorgt er namelijk voor dat u goed en compleet verzekerd bent!

Wat is het Zekerheidspakket?

Het Zekerheidspakket van NUVO Verzekeringsdienst helpt u om zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen. Het pakket is speciaal samengesteld voor ondernemers in de optiekbranche en u verzekerd zich hiermee tegen de meest voorkomende risico’s.

Waarom het Zekerheidspakket?

Het NUVO Zekerheidspakket is tot stand gekomen in samenwerking met uw branchevereniging de NUVO. De afgelopen 24 jaar heeft het pakket menig opticien letterlijk uit de brand geholpen! Naast brand zijn ook andere risico's verzekerd, zoals inbraak, waterschade, storm en de gevolgen van brand.  Zo zijn al uw risico’s makkelijk en snel afgedekt!

De onderdelen van het Zekerheidspakket

Het Zekerheidspakket is samen te stellen vanuit de volgende onderdelen:

 • Opstal/huurdersbelang: ontstaat er schade aan uw bedrijfspand door bijvoorbeeld een brand of een inbraak? Dan vergoedt deze verzekering de herstelkosten.
 • Goederen & Inventaris: u heeft waarschijnlijk dure apparatuur en een voorraad waar u afhankelijk van bent. Mocht er hier schade aan ontstaan, is dit gedekt op deze verzekering.
 • Computer-, meet- en regelapparatuur: aangezien uw computer-, meet- en regelapparatuur van groot belang voor uw onderneming zijn, hebben we deze nog beter verzekerd dan uw normale inventaris! Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over deze belangrijke apparatuur.
 • Bedrijfsschade: mocht uw omzet als gevolg van een schade terugvallen, zijn vaste lasten zoals huur en salarissen verzekerd.
 • Rechtsbijstand: een juridisch conflict is vaak vervelend maar als ondernemer komt dit helaas toch weleens voor. Als u in een juridisch conflict terecht komt, staat de rechtsbijstandsverzekering u bij met juridische hulp.
 • Aansprakelijkheid voor bedrijven (AVB): met de AVB verzekert u uw bedrijf tegen schade die u of een van uw medewerkers veroorzaakt. Hierbij kunt u denken aan schade die medewerkers elkaar toebrengen, schade bij een klant of schade die werknemers oplopen tijdens werktijd.
 • Zakenreis: De ideale verzekering voor iedereen die regelmatig op zakenreis gaat. Zo kan u op zakenreis de focus leggen op hetgeen wat er echt toe doet namelijk uw zakenreis zelf!
 • Milieuschade: de kosten in het geval van milieuschade lopen snel hoog op en komen vaak volledig voor uw rekening. De MSV verzekert u voor deze kosten.  
 • Zakelijke motorrijtuigen: met deze verzekering zorgt u dat u zakelijk ook veilig en goed verzekerd met de auto op weg bent!

Alle verzekeringen in het pakket zijn zorgvuldig gekozen door onze specialisten en door het Zekerheidspakket af te sluiten, bent u ook voordeliger uit! Het pakket is speciaal samengesteld voor ondernemers in de branche en mocht u onderdelen los af willen sluiten, kan dat uiteraard ook.

De voordelen

 • Alle bedrijfsmatige schadeverzekeringen in één pakket.
 • Gratis waardebepaling tegen onderverzekering.
 • Pakketkorting tot 4%.
 • Interne, eigen schadeafdeling.
 • Persoonlijke accountmanager die u adviseert en met u meedenkt.

Interesse in het Zekerheidspakket?

Overweegt u om het Zekerheidspakket af te sluiten of wilt u hier meer informatie over? Vul onderstaand formulier in en onze specialisten nemen binnen 5 werkdagen contact met u op. 

Ben je lid van de NUVO?Geïnteresseerd in