Open menu

NUVO Verzekeringsdienst

Wij helpen u graag!
Vragen of meer informatie? Bel 010 - 288 44 55

U staat er uiteraard niet iedere dag bij stil, maar iedereen loopt het risico arbeidsongeschikt te raken. Jaarlijks overkomt dit zelfs één op de tien ondernemers. Voor werknemers zijn regelingen getroffen om toch een bepaald inkomen te behouden, maar voor ondernemers is niets geregeld. U bent zelf verantwoordelijk voor uw inkomen als u arbeidsongeschikt raakt. Heeft u daar maatregelen voor getroffen, zoals een arbeidsongeschiktheidsverzekering?

Een arbeidsongeschiktheidverzekering (AOV) geeft u een financiële uitkering bij arbeidsongeschiktheid. Deze verzekering is geschikt voor ondernemers die lange arbeidsongeschiktheid niet kunnen bekostigen met eigen middelen (zoals een goedgevulde spaarrekening).

Maar liefst 98% van de ondernemers denkt dat hen niets overkomt. Toch raakt 1 op de 10 voor langere tijd arbeidsongeschikt. Door ziekte of een ongeval gaat uw inkomen tijdelijk flink omlaag, terwijl de kosten doorlopen. NUVO Verzekeringsdienst weet als geen ander welke risico's ondernemers in de optiekbranche lopen. Dagelijks spreken wij deze ondernemers en helpen wij hen met het verzekeren van hun risico's. Door deze ervaring kunnen wij u gedegen advies geven over of het verstandig is een AOV af te sluiten en zo ja, welke AOV het beste bij u past.

De meeste ondernemers zijn prima in staat om korte arbeidsongeschiktheid zelf op te vangen, maar een langere periode kan het bestaan van uw bedrijf in gevaar brengen. Met een AOV verzekert u zich tegen de financiële risico’s van arbeidsongeschiktheid en brengt u de bedrijfscontinuïteit niet in gevaar als u onverwachts arbeidsongeschikt raakt.

De AOV is speciaal samengesteld voor NUVO-leden. Dit is mogelijk door de ervaring van onze specialisten binnen de optiekbranche. Ook kan de AOV op maat gemaakt worden zodat deze altijd aansluit bij uw wensen en uw situatie.

Interesse in de AOV?

Overweegt u een AOV af te sluiten of wilt u hier meer advies over? Of wilt u uw huidige AOV door laten lichten? Vul onderstaand formulier in en dan nemen wij contact met u op. 

Heeft u al een AOV?Bent u lid van NUVO?Voordelen

Gedegen advies van specialisten uit de branche.

Verzekerd van inkomen bij arbeidsongeschiktheid.

AOV-op-maat die aansluit bij uw wensen en situatie.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met onze specialisten via 010 - 288 44 55 of stuur ze een e-mail.