Open menu

NUVO Verzekeringsdienst

Wij helpen u graag!
Vragen of meer informatie? Bel 010 - 288 44 55

Webinar vaccinatie, privacy en gezondheid

Beste ondernemer,

De pandemie en het 'nieuwe normaal' hebben een enorme impact op jouw optiekwinkel en personeel. Met de eerste coronavaccins en het vaccinatieprogramma van de overheid lijkt er licht te komen aan het einde van de coronatunnel. Maar deze ontwikkelingen brengen ook extra uitdagingen, onzekerheden en vragen met zich mee:
  • Wat is jouw rol als werkgever bij het informeren van je medewerkers over de coronavaccins? En welke onzekerheden over de vaccins kun je bij hen wegnemen?
  • Mag je als werkgever jouw medewerkers verplichten zich te laten vaccineren of hiernaar vragen? En wat zijn jouw rechten en plichten als een medewerker zich weigert te vaccineren en vervolgens ziek wordt?
  • Hoe kun je, in een tijd van toenemend ziekteverzuim en werkstress, een gezonde leefstijl stimuleren onder jouw medewerkers? En wat kun je als werkgever concreet doen om hen gezond, vitaal en duurzaam inzetbaar te houden?

Tijdens ons  webinar 'Vaccinatie, privacy en gezondheid van jouw medewerkers' op woensdag 10 maart van 10.00 tot 11.00 uur, geven deze specialisten antwoord: 

Wij organiseren dit webinar in samenwerking met Schouten Zekerheid.
Je kunt je kosteloos aanmelden! Zien wij je op 10 maart?

Kun je er niet bij zijn op 10 maart?

Kun je het webinar niet live bijwonen, maar wil je het wel terugkijken en / of terugluisteren als podcast op een moment waarop het jou uitkomt?