Open menu

NUVO Verzekeringsdienst

Wij helpen u graag!
Vragen of meer informatie? Bel 010 - 288 44 55

Over ons

Ons team
Uw adviseurs bij de NUVO Verzekeringsdienst zetten zich in om u zo goed mogelijk te adviseren over verzekeringen die speciaal zijn samengesteld voor ondernemers in de optiekbranche. U kunt een afspraak met ze maken om uw verzekeringsportefeuille door te nemen en te bekijken hoeveel u kunt besparen. Ons team werkt al jaren in de verzekeringsbranche en heeft veel ervaring met het verzekeren van de diverse risico's die binnen de branche spelen.

Over de NUVO Verzekeringsdienst
De NUVO Verzekeringsdienst is in 1993 in samenwerking met de NUVO opgezet met als doel kwalitatief goede verzekeringen te bieden tegen een zeer scherpe premie. U kunt terecht bij één dienst waar verzekeringsspecialisten u te woord staan voor al uw verzekeringsvragen.

Inventarisatie en preventie
Wij bieden onze klanten gedegen oplossingen op het gebied van verzekeringen, maar ook zaken als preventiemaatregelen en een regelmatige analyse van de verzekeringsportefeuille zijn belangrijke aandachtsgebieden.

Uw keuze
Samen u inventariseren wij wat de risico’s zijn en u kiest welke risico’s u wilt verzekeren. Hierbij geven wij adviezen over welke producten naar ons oordeel het beste aansluiten bij uw wensen en persoonlijke omstandigheden. Wij bieden het beste product bij uw keuze.

Schouten Zekerheid
De NUVO Verzekerinsgdienst is onderdeel van Schouten Zekerheid. Schouten Zekerheid treedt op als gevolmachtigd agent voor een aantal verzekeringsmaatschappijen en bemiddelt als (beurs)makelaar in verzekeringen voor bedrijven, instellingen, brancheverenigingen en particulieren. Klik hier voor een uitgebreid bedrijfsprofiel van Schouten Zekerheid en de beschrijving van onze dienstverlening.

Bekijk hier het uitgebreide bedrijfsprofiel van Schouten Zekerheid en de beschrijving van onze dienstverlening

Contactgegevens

T:  010 - 288 44 55
E:  info@nuvoverzekeringsdienst.nl 

Ons team

Marcel Advocaat

Adviseur 

Hans Jacobs

Adviseur 

Peter de Vries

Adviseur