Open menu

NUVO Verzekeringsdienst

Wij helpen u graag!
Vragen of meer informatie? Bel 010 - 288 44 55

Bedrijfsschadeverzekering voor de winkel

Stel jouw winkel brandt af. Of er wordt ingebroken. De herbouw van het pand en de vervanging van de inventaris zullen ongetwijfeld goed geregeld zijn, maar is de salarisbetaling voor duimendraaiend personeel ook adequaat verzekerd? En alle doorlopende lasten zoals huur, rente, afschrijvingen en bovendien je winstverwachting? Stilstand van jouw bedrijf kan het einde van je onderneming betekenen. Voor deze gevallen bestaat een handige oplossing: een bedrijfsschadeverzekering.

 

Welke schade wordt vergoed bij een bedrijfsschadeverzekering?

De bedrijfsschadeverzekering vergoedt in principe alle kosten die stilstand van uw winkel met zich meebrengt, bij calamiteiten zoals brand, inbraak, regenwater, storm en blikseminslag. In feite dekt de bedrijfsschadeverzekering twee elementen: 1. De doorlopende vaste kosten en de winst. 2. De extra kosten die je moet maken om weer op de been te komen (zoals het huren van vervangende bedrijfsruimte).

Je betaalt voor deze verzekering 1,55 promille over de brutowinst (nettowinst + vaste lasten). Deze premie geldt voor panden die van steen gebouwd en hard gedekt zijn. Indien er sprake is van een afwijkende bouwaard of risicovolle belendingen (zoals horeca of coffeeshops) dan is de premie op aanvraag.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Neem voor meer informatie contact op via onderstaand formulier